Välkommen till Motorbörsgaraget

Vi har flyttat och har endast öppet för bokade visningar!

Tel: 08 39 48 00

 

FÖRSÄLJNING:
Vi erbjuder dig försäljningsmöjlighet för Bilar & MC. Hos oss kan du ställa ut ditt fordon i en mycket välbesökt och trevlig miljö.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
När du bestämt dig för att sälja kommer du hit med ditt fordon. Vi tittar då på objektet gemensamt och kommer fram till en lämplig prissättning av ditt fordon. Efter att du lämnat in ditt fordon till oss får du full försäljningshjälp till dess att fordonet är sålt. Du är alltid välkommen att ringa eller maila till oss om du har frågor eller önskemål under försäljningen.

ANNONSERING:
Ditt fordon annonseras ut i tidningen Motorbörsen med bild i 2 nummer per månad samt i Veteranbörsen om din bil är veteranklassad. Fordonet annonseras även ut hela tiden på våran egen välbesökta hemsida samt på annonsbörsen.se

 

FINANS:
Om köpare av ditt fordon behöver finansiering så löser vi detta. Vi kan även erbjuda finansiering till objekt där du redan har köparen och som inte lämnas in till försäljning, se mer under ”Finansiering”.

UTSTÄLLNING:
Utställningen har ett stort antal besökare från hela norden. Under rubriken "Bilar & MC" finns de fordon som just nu är utställda hos oss

ÖPPETTIDER:
Ring för visning